Maine coon cattery

                              iliaki kataigida


schijf een berichtje in onze gastenboek

Nelly Vogelezang
06-03-17 09:49:49
Ik heb fantastische foto's gekregen van Mariska om onderzetters van te maken. Ik mag ze zelfs op mijn kraam op de braderieen waar ik sta, verkopen. Uiteraard maak ik voor Mariska zelf ook onderzetters.
Nogmaals heeeeeel hartelijk dank, ik ga er mee aan de slag, kunnen ze binnenkort schitteren op mijn kraam en bij jullie op tafel.
Opmerking:
dankuwel voor uw berichtje!
wij zijn dan ook wel heel erg trots dat u onze foto's wilt gebruiken voor op uw kraam
wie weet komen wij u dan ook een keer tegen en dat we de fotos kunnen bewonderen op uw kraam
D. de Lange
04-04-16 22:36:31
Wij hebben onze Misty, een hele mooie en vooral ook lieve Maine Coon aangeschaft bij Iliaki Kataigida. Aan alles merk je dat Misty met heel veel aandacht is groot gebracht. Ze knuffelt heel graag en luisterde vanaf het begin al naar haar naam (dankzij Mariska ;-). Bij Mariska en Henk waren we altijd welkom om Misty als kitten op te zien groeien zodat we al aan elkaar konden wennen. Ook nu Misty alweer een tijdje bij ons woont, kunnen we altijd nog terecht voor evt. vragen en het uitwisselen van leuke familiefoto's :-). Wat ons betreft is Iliaki Kataigida een echte aanrader!
Hannie Van vugt
13-02-16 23:36:22
Mooi weer henk en Mariska
E van der ploeg
13-02-16 21:23:55
Vanaf het begin volg ik deze prachtige cattery. Mariska heeft een hart van goud en heeft het beste met haar dieren voor!
Daarom hebben wij zonder twijfelen een prachtige kater vanuit het eerste nestje gekocht.
Nog elke dag zijn we blij met deze prachtige sociale Main coon!